gastenboek

Lees hier wat andere bezoekers vonden van hun tipifeest! (de meest recente notities staan onderaan)

Heb je al een tipifeest gehad en wil je een reactie plaatsen: Graag! Helemaal onder de onderstaande reacties staat een veld waarin je je ervaringen kunt opschrijven. Alvast bedankt!

19 Reacties op gastenboek

 1. janeth zwanenburg zegt:

  Het was een heel leuk kinderfeestje! Dank je wel. De kinderen hebben genoten!

 2. nicole dekkers zegt:

  Sjors(8) heeft een geweldig feestje gehad bij tipifeestje.
  alles was goed georganiseerd
  bij elk onderdeel precies de juiste tijdsbestek (niet te lang, niet te kort)
  we komen zeker nog een keer terug
  een aanrader dus ;-)

 3. Vivian Gorissen zegt:

  Wij hebben met 13 kinderen en 3 begeleiders hier het kinderfeestje gevierd. De kinderen hebben zich erg vermaakt! Zij hebben kruiden geplukt en hier verse thee van gemaakt (boven het vuur), zij hebben zelf kaarsjes gemaakt in de Tipi, knakworstjes opgewarmd boven het vuur, zelf de constructie van een Tipi opgezet en daarnaast veel buiten gespeeld! Er is hier ruimte om je lekker uit te leven en samen veel plezier te maken! Op het eind hebben we pannenkoeken gegeten. Overal was aan gedacht door Bernike! Ook worteltjes, komkommer en tomaatjes waren aanwezig! De kinderen hebben genoeg kunnen drinken en voor de begeleiders was er koffie, thee en koekjes!
  Kortom: we hebben allemaal erg genoten!

  Bernike, bedankt voor je super inzet en je gastvrijheid!

  Een echte aanrader!

  Groeten van Tom en Vivian

 4. Claudia van Diepen zegt:

  We hebben ondanks zware en langdurige regenval een fantastisch feestje gehad!!
  Even hebben we getwijfeld of we het feestje door zouden laten gaan, omdat de activiteiten toch allemaal buiten plaats vinden. Bernike heeft ons uitgelegd dat we in de tipitent en onder een groot, nieuw van hout gemaakt afdak droog zullen zitten. Dit heeft ons doen besluiten om het feestje door te laten gaan en we hebben er geen moment spijt van gehad. Onze jarige Viggo en zijn vriendjes hebben een superleuke middag beleefd vol met avontuur en ook wij als ouders hebben veel plezier beleefd die middag ondanks de regen.

  Bernike, heel erg bedankt voor je enthousiasme! De kinderen hebben een leerzame, avontuurlijke middag beleefd en waren serieus onder de indruk van het feestje.

  Groeten van Gijs en Claudia

 5. Nicole van Arem zegt:

  Vanmiddag super kinderfeestje gehad met 10 kinderen.
  Wat een plezier hebben de kleine indiaantjes gehad.
  Leuke activiteiten, precies goed qua tijdsduur en ook lekker tijd en ruimte om te spelen.

  Nu de kids thuis lekker naar dromenland zijn vertrokken komen de positieve reacties van diverse ouders binnen.

  Ik deel ze graag met jullie:
  “Uch, uch, indiaantje dansend hert ligt moe en voldaan in haar wigwam”
  “….. was hyper, maar dat was om de vermoeidheid niet toe te laten. Bedankt voor de goede zorgen!”
  “….. had de lekkerste thee ooit gedronken, met blaadjes en takken en zo ;-)”

  Dus Bernike, BEDANKT!!!!!

 6. Brechje Wijen zegt:

  Volwassen-groep: Met 9 oud-prinsessen (vastelaovondj), wilde we eens wat anders dan anders. Daarom Bernike gebeld. Toen we aankwamen, zat zij ons al op te wachten met zelfgemaakte kruidenthee. Nadat we deze gedronken hadden, gingen we op turkse broden pizza maken. We konden zelf erop doen, wat we maar wilden. Bernike deed deze daarna in de oven, terwijl wij gezellig aan tafel zaten. Na 10 minuutjes waren de pizza’s klaar en wat waren ze lekker zeg! Daarom nog een ronde pizza’s gemaakt en deze de oven in! Toen het begon te regenen, werden we uitgenodigd om onder het gezellige afdak gaan te zitten. Daar hebben we de tweede pizza gegeten. Ook voor drinken was gezorgd. Het was een hele mooie en bijzondere ervaring. We hebben echt genoten!

  Bernike bedankt voor je goede zorgen!

 7. corneeltje janssen zegt:

  Wat een leuk kinderfeestje! De jongens en meiden vonden het geweldig…kaarsen maken, thee maken, vuurtje stoken, worstjes bakken en heel veel water en speelpret!
  Super leuk georganiseerd!!!

 8. Claudia Saes zegt:

  De kinderen hebben genoten van het kinderfeestje. Super leuk voor een gemengde groep jongens en meiden. Het was boven verwachting en de afwisseling tussen de “workshops” en het spelen in de grote tuin was super. De kinderen hebben ademloos naar de uitleg van Bernike geluisterd. De zelfgemaakte kruidenthee, het kaarsen maken en zeker ook de pannenkoeken vielen goed in de smaak.

  Bernike ook nog bedankt voor je flexibiliteit omdat het feestje verzet moest worden ivm een ander kinderfeestje van een paar genodigden!

 9. Meranda de Laat zegt:

  In januari is onze zoon 9 jaar geworden en heeft hij met 6 vrienden een Winter Tipi feestje bij Bernike gehad. De combinatie van de spelletjes buiten en heerlijk om het vuur zitten in de tipitent was geweldig. Wij hadden nooit verwacht dat je met een spel rond het kampvuur 7 druktemakers stil kunt krijgen!! Na afloop vroeg Bernike aan de jarige wat hij er van vond en zijn antwoord was ”bijzonder’, dit had ik niet verwacht.’ Kortom, geslaagd kinderfeestje.

 10. petra van dijk zegt:

  wij hebben een pizza-arrangement gedaan met een vriendengroep (16 volwassenen en 9 kinderen) bij Bernike. Alle ingredienten stonden al klaar toen we aankwamen, de bolletjes deeg lagen te rijzen en de oven was 350 graden heet gestookt met takken. Wij konden lekker wat drinken en daarna je eigen pizza gaan bakken. Ze waren binnen 2 minuten klaar in de oven. En ook nog eens superlekker! Iedereen was gezellig bezig en we hebben binnen 2 uur wel 50 pizza’s gebakken. Echt een aanrader!

 11. Manoek zegt:

  Samen met de klas zijn wij op bezoek geweest bij Bernike. We hebben hier een hele leuke en leerzame ochtend beleefd. De leerlingen hebben zelf kaarsen en thee gemaakt, hebben pannenkoeken gebakken en konden heerlijk spelen in de grote tuin!

  Kortom: wij hebben met zijn allen zeer genoten van deze klassenactiviteit!

 12. Diana Theelen zegt:

  Gisteren heeft onze dochter samen met 9 klasgenootjes haar kinderfeestje bij Bernike gehad, Alle kinderen waren dol enthousiast. Ze waren op de terug weg naar huis nog vol van het kaarsen maken, thee zetten, vuur maken en worstjes bakken. Al met al een zeer geslaagd kinderfeestje.

 13. Sandra zegt:

  Vandaag, 22 september, een kei leuk kinderfeestje gehad in de tipi!
  Alle kids (en 2 moeders) een kaars gemaakt, ook in de tipi, boven het vuur, lekker buiten gespeeld, toen weer de tipi in,
  vuurtje stoken om worstjes boven het vuur te roosteren.
  Daarna weer even uitrazen buiten en daarna was het alweer etenstijd.
  De kids mochten hun pizzabroodjes zelf beleggen en die gingen toen de pizza-oven in.
  Heerlijk gegeten!
  Af en toe een drupje regen, maar dat maakte het helemaal niet minder leuk!
  Bedankt voor de goede service en voor iedereen die nog moet gaan, niet twijfelen, maar gewoon doen, je krijgt er geen spijt van!
  Gewoon heerlijk in de buitenlucht en de sfeer in zo’n tipi en op dit geweldige terrein is gewoon top!

 14. Petra zegt:

  Afdeling van gemeente Eindhoven: Afgelopen week een teamuitje gehad en met ons volledige team gaan pizzabakken bij Bernike.
  Onder het genot van een drankje kon iedereen zijn / haar eigen pizza samenstellen, even in de oven en smullen maar van een heerlijke steenoven pizza! Lekker buiten, pizza’s eten, en voor de sfeer gezellig in de tipi waar Bernike een vuurtje had aangemaakt. Super goed verzorgd en de sfeer /uitstraling op de locatie is heerlijk. Een echte aanrader!

 15. Sandra van Lipzig zegt:

  Afgelopen zaterdag heeft onze dochter Indy een superleuk tipifeestje gehad voor haar verjaardag.
  Het was leuk, spannend, leerzaam en creatief! Heel origineel. Allemaal leuke dingen en spelletjes gedaan in de tipitent.
  Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Bernike! Gr. Van Indy

 16. Dee de Haan zegt:

  Gisteren hebben mijn jongens hun kinderfeestje gehad bij Bernike. Het was geweldig! De kinderen (tussen 6 en 9 jaar) hebben o.a. zelf een kaars gemaakt, worstjes geroosterd boven het vuur, kruidenthee gemaakt, pizzabroodjes gebakken, pijl en boog geschoten en waren het er unaniem over eens dat het een bijzonder leuk feest was geweest! Weer eens heel wat anders als de trampoline springhallen en de binnenspeeltuin.
  Bernike wist ook goed om te gaan met de wat drukkere jongens en wist de groep goed bij elkaar te houden. Het is echt een aanrader!

 17. Annemiek Pustjens zegt:

  Wat heeft mijn zoon van 6 jaar oud het leuk gehad! Net zoals zijn vriendjes tussen 6-7 jaar. Zelf thee gemaakt, een tipi gebouwd met zn alle naar de indianen wc, hihi, en zelfs pijl en boog geschoten. Ohja en natuurlijk de grote trampoline :) en worstjes roosteren. Compliment voor Bernike, dat ze de groep goed bij elkaar wist te houden. Want ja jongens. Ze rennen en rausen nou eenmaal liever :)
  Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *