bedrijven

De perfecte locatie voor een Buiten (gewoon) Arrangement.

Outdoor-activiteiten in en rond de tipi-tent. Kom pizza’s bakken in een houtgestookte oven, boek een pottenbakkers-workshop of vergader rond het kampvuur.

 

DSC_0850DSC_0893DSC_1126DSC_0891

 

 

 

Activiteiten/ workshops:

workshop pottenbakken: Raku Stoken      Leer je collega’s op een creatieve manier beter kennen en ga allemaal met een prachtig kunstobject van keramiek naar huis. Deze workshop wordt door zowel mannen als vrouwen hoog gewaardeerd. De workshop begint met het uitkiezen van een halffabrikaat: een handgedraaide vorm van aardewerk die door de workshopleider vooraf is voorbereid. Jullie gaan aan de slag met het glazuren van dit object. Iedereen decoreert zijn eigen kunstwerk om het vervolgens ter plekke te bakken in de raku-oven. Het bijzondere van Raku is dat je het gehele bakproces in korte tijd mee kunt maken: de werkstukken worden roodgloeiend gestookt tot 1000 graden, en daarna weer snel afgekoeld. Spectaculair met rook, stoom en vuur! De werkstukken worden gepoetst waardoor jouw glazuureffecten tevoorschijn komen. Glanzend koperkleurig of wit met fijnmazig (voor Raku zo karakteristieke) craquele.  Iedereen gaat met een uniek werkstuk naar huis. Deze workshop wordt verzorgt door een professionele pottenbakker: Andres Bauer. Je zult verbaast zijn over de  hoogwaardige resultaten! Duur van de activiteit: minimaal 2,5 uur tot maximaal 5 uur. Kosten-indicatie: Vanaf € 50,- p.p. Min. 5 p. Max. 30 p.

Workshop pizza’s bakken. Iedereen kan pizza’s bakken! Super gezellig om samen met je collega’s de fijne kneepjes van het pizza’s bakken onder de knie te krijgen. Deeg kneden, ingredienten snijden, de houtoven heet stoken. En daarna super relaxed de pizza’s gaan bakken. Een middagje actief bezig zijn, maar met genoeg tijd om lekker met elkaar bij te praten. En de beloning: super lekkere pizza’s!          Kosten: Vanaf € 24,50 p.p. bij minimaal 10 p. Max. 30 p. (Kleiner gezelschap? Vraag een offerte.) Duur: 3,5 uur   Extra optie’s zijn mogelijk, zoals een competatief element toevoegen: welk team bakt de beste pizza? Of d.m.v. een spel zelf de ingredienten verdienen. Zoek je meer een etentje zonder voorbereidingen? Kies dan voor een pizza-arrangement.

workshop kruiden plukken en thee zetten:      Ontdek de planten die lekker zijn in een verse kruidenthee. In een kleine rondgang over het terrein leg ik diverse wetenswaardigheden uit over de kruiden en we plukken om samen een ketel verse kruidenthee te maken. Die natuurlijk ook wordt geproefd!   Kosten: €  30,- per workshop. Duur: 15 minuten. Max. 30 deelnemers. Alleen te boeken in combinatie met een andere workshop of arrangement.

workshop vuur maken met een vuursteen:  In de tipi krijg je een demonstratie vuur maken met een vuursteen. En daarna is het jullie beurt. Ga aan de slag met vuursteen, slagijzer en tondel. Lukt het om een vuur te starten op deze primitieve wijze?     Kosten: €  30,- per workshop. Duur: 15 minuten. Max. 30 deelnemers. Alleen te boeken in combinatie met een andere workshop of arrangement.

workshop vuurboog maken: vuur maken blijft een intrigerende kunst. Al eeuwen geleden is ontdekt dat je met stokken, een snoer en hout een vuurtje kunt laten beginnen. In deze workshop leer je een vuurboog te maken en te gebruiken. Bij wie kringelt als eerste een rookpluimpje op? Kosten: € 20,00 p.p. Min. 8 p. Max. 20 p. Inclusief materiaal en begeleiding.

 

Arrangementen:

Pizza- arrangement. Super gezellig om samen aan de slag te gaan met deegrollers en strooikaas. Een dynamisch etentje met je team: doordat iedereen bezig is krijg je veel interactie. Niet alleen met het deeg, maar ook met elkaar! De ingrediënten staan als een buffet klaar en daarna is het aan jullie: deeg uitrollen en beleggen met je eigen favoriete toppings. We bakken de pizza’s in de gloeiendhete houtgestookte oven: binnen een paar minuten is je pizza al klaar. We maken  de pizza’s niet te groot, zodat iedereen meerdere variaties kan uitproberen. Over smaak valt te twisten, maar over deze verse pizza’s is iedereen het eens: grandioos!            Kosten: Vanaf € 18,50 p.p. bij minimaal 15 p. Max. 30 p. (Kleiner gezelschap? Vraag een offerte.) Duur: 2,5 uur  incl. begeleiding. Extra optie’s zijn mogelijk, zoals een voorgerecht of dessert, afkoop van drankjes en/of koffie en thee.

Lunch: Lekker samen in de buitenlucht genieten van een luxe lunch. Groentesoep (uit een grote ketel boven het vuur), warme pizzabroodjes uit de houtgestookte oven,  krentebollen, vers fruit.   Kosten:vanaf  € 14,50 p.p. bij minimaal 15 p. Max. 30 p. Duur: 1,5 uur.  Lunches voor minder dan 15 personen op aanvraag.

Koffie-arrangement: Koffie en thee met vlaai. Kosten: € 5,00 p.p. (Vanaf 10 p. ook mogelijk: versgebakken Vruchten-Kuchen uit de houtoven)

Borrel-arrangement: Vanaf € 5,00 p.p.

 

Maatwerk

locatie-huur voor een brainstorm-sessie of vergadering: Met max. 20 personen aan eikenhouten tafel(s) buiten in de zon of onder een sfeervol (met druiven begroeid) afdak. Natuurlijk kun je ook kiezen om rond het vuur in de tipi te vergaderen. Huurprijs voor de locatie per uur: € 35,-    Extra optie: koffie-arrangement: € 5,- p.p.

teambuildingsactiviteit op maat: diverse samenwerk-opdrachten op maat. Bouw en loop met een A-frame, verdien de ingrediënten voor je eigen maaltijd, speel een alternatief volleybalspel, maak gezamenlijk een Raku-kunstwerk voor op kantoor… Sportief, competitief, creatief, ambachtelijk, cultureel of natuur-educatief: laat je wensen horen.  Ik denk graag met je mee en maak een programma op maat!

Reacties zijn gesloten.